facebook

В Івано-Франківську скасували тендер на будівництво моста на Пасічну

Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому скасувало тендер на будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вул. Хіміків-Надрічна (І черга «Будівництво транспортної розв’язки в районі вул. Хіміків-Надрічна в м. Івано-Франківську»).

Тендер орієнтовною вартістю 330 мільйонів гривень оголосили 22 липня 2020 року.

Пише - джерело.

Участь у тендері взяли три компанії: ТОВ «Будівельна компанія «Адамант», ТОВ «Мостобудівельний загін №112», ТОВ «ПБС», пише Західний кур’єр з посиланням на Галичину.

Замовник відхилив пропозицію ТОВ «ПБС» як таку, що не відповідає умовам тендерної документації. ТОВ «ПБС» оскаржило це рішення в Антимонопольному комітеті України.

Читайте також:  Івано-Франківськ: Транспортна розв’язка на пасічнянському мосту коштуватиме 350 мільйонів

ТОВ «ПБС» наполягало не лише на неправомірності відхилення своєї пропозиції, але й на порушеннях у пропозиції ТОВ «Будівельна компанія «Адамант». В АМКУ визнали, що ТОВ «Будівельна компанія «Адамант» допустили неправомірно і зобов’язали замовника скасувати це рішення. У підсумку до участі допустили лише одну компанію, а цього недостатньо.

Замовник скасував тендер через допущення до оцінки менше двох тендерних пропозицій.

Нагадаємо, що будівництво мостового переходу в напрямку мікрорайону Пасічна розділене на три етапи. Наразі триває будівництво самої конструкції моста. Для запуску руху потрібне ще будівництво двох транспортних розв’язок на кожному з берегів річки Бистриці Солотвинської.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: