facebook

В Івано-Франківську навчали, як протидіяти кібербулінгу (ВІДЕО)

Тренінг “Безпека в інтернеті” для батьків та дітей провели у франківському відкритому просторі “Вдома”. За допомогою “методу драми” 10-х учасників навчали, як протидіяти булінгу в інтернеті.

Пише - джерело.

Тренери змоделювали ситуацію, у якій через кібербулінг дівчина вирішила вчинити самогубство. У кожного учасника своя роль. Також присутніх вчили, які слова підбирати, щоб відмовити людину від суїциду, інформує UA: Карпати.

Ольга Кукула виконувала роль подруги дівчини, яка зазнала булінгу: “Це було емоційно важко. Ми часто не помічаємо, що у наших знайомих, друзів є проблеми, а потім дивуємося, чому ця людина наважилася на самогубство. Треба бути більш емпатійними, розпитувати, як у близьких справи, казати людям, як ми їх любимо і цінуємо”.

Після імпровізованих сценок учасники обговорювали практичне завдання та власні переживання, а тренери ділилися досвідом вирішення схожих ситуацій.

Читайте також:  У Франківську відбувся чемпіонат міста з бадмінтону

“На жаль, чужий гіркий досвід ти розумієш тільки тоді, як опиняєшся у такій самій ситуації, стаєш на його місце. Саме такий “метод драми” спрямований на те, щоб людина відчула, як це бути на місці жертви. А розуміючи цей стан, могла допомагати іншим людям”, – розповів тренер, інспектор обласної патрульної поліції Богдан Настич.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: