facebook

В Івано-Франківську дебоширила група жебраків. ФОТО

Учора, 23 липня, до Івано-Франківська приїхали більш ніж півтора десятка жебраків.

Про нову групу гастролерів повідомили працівники Муніципальної інспекції, інформують “Вікна”.

Пише - джерело.

“Вчора, відбулась масова навала асоціальних осіб на привокзальний сквер. Більше як півтора десятка жебраків і шахраїв, націлених на ваші чесно зароблені гроші. Окрім них активізувалися місцеві “джентельмени”, серед них впійманий раніше на грабежі. Та й решта цих “бравих” хлопців і половина дівчат уже притягувалися до відповідальності за вчинення крадіжок, грабежів і навіть розбоїв. На шабаш у сквер прибули майже всі, хто вже раніше тут “відмічався у геройських справах”. Табір гастролерів зайняв ліву сторону скверу, місцеві ж “герої” праву сторону, а далі крики, розпиття спиртних напоїв і бійки”, — йдеться у повідомленні.

Читайте також:  У центрі міста виявили двох п’яних жінок з малою дитиною – поліція вилучила дівчинку (ФОТО)


На це все відреагували працівники Муніципальної інспекції. До площі Привокзальної було направлено додаткові патрулі, викликано на місце працівників патрульної поліції. Спільними силами було проведено профілактичні бесіди, після яких більшість осіб покинули сквер. Однак були й ті, хто не дослухався до закликів муніципальних інспекторів.

“Найактивніший представник “еліти” вирішив, що закон йому неписаний, і влаштував свій концерт у сквері. В стані алкогольного сп’яніння почав чіплятися до людей, вживати нецензурну лексику і кидатися своїми речами в перехожих і в сторону наших інспекторів. Даного чоловіка було затримано до приїзду екіпажу поліції, які в подальшому склали на нього відповідні адміністративні матеріали”, — зазначили в Муніципальній інспекції.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: