facebook

В Івано-Франківській обласній інфекційній лікарні виявили порушень на 4,5 млн грн

В Івано-Франківській обласній клінічній інфекційній лікарні Івано-Франківської обласної ради проведеною ревізією встановлено фінансових порушень, що призвели до можливих втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 2892,65 тис. грн. та інших порушень фінансової дисципліни в сумі 1576,68 тис. гривень.

Пише - джерело.

Ревізію провели фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Івано-Франківській області з 30.05.2022 по 08.07.2022.

Ревізори перевіряли виплати премій та виплати додаткових доплат в роботі із «COVID-19» всім працівникам лікарні за період часу із січня по грудень 2020 року, а також розпорядження про надання матеріальної допомоги на оздоровлення працівників лікарні. Крім того, перевірялась документація щодо виконаних робіт по об’єкту «Поточний ремонт системи водопостачання та водовідведення корпусу № 5 КНП «Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради», пишуть Версії з посиланням на Галичину.

«Станом на теперішній час в органу досудового розслідування відсутні достатні підстави для повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Для прийняття остаточного процесуального рішення необхідно провести ряд слідчих (розшукових) та процесуальних дій, зокрема допитати в якості свідка колишнього генерального директора КНП «ІФ ОКІЛ ІФ ОР», головного бухгалтера, заступника головного бухгалтера, а також провести інші слідчі (розшукові) та процесуальні дії, які в сукупності нададуть правову оцінку діям осіб», – йдеться в ухвалі Івано-Франківського міського суду.
На підставі постанови слідчого від 30.12.2022, кримінальне провадження закрито на підставі п. 2 ч. 1 ст. 284 КПК України (встановлена відсутність в діянні складу кримінального правопорушення). 4 січня 2023 року прокурором Окружної прокуратури міста Івано-Франківська винесено постанову про скасування постанови про закриття кримінального провадження.

Читайте також:  Водій здавав назад: у Франківську жінка потрапила під бус і загинула

Суд продовжив строк досудового розслідування у кримінальному провадженні на шість місяців, тобто до 16.02.2024 року.

Зазначимо, що в грудні 2022 року Обласну інфекційну лікарню приєднали до обласного фтизіопульмонологічного центру.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: