facebook

В Італії знайшли розкішну віллу Валентини Матвієнко, яка підписала указ про початок війни в Україні – журналістка

Вілла Матвієнко зареєстрована на італійську компанію.

Пише - джерело.

В Італії у місті Пезаро знайшли розкішну віллу голови Ради федерації федеральних зборів РФ Ніни Матвієнко. За даними журналістки, саме вона підписала указ про початок війни проти України.

Про це повідомила російська журналістка-розслідувачка “Фонду боротьби з корупцією” та соратниця російського опозиціонера Олексія Навального Марія Певчих.

“Ця величезна приморська нерухомість у місті Пезаро – вілла родини Матвієнків. Валентина Матвієнко – голова Ради Федерації (верхня палата російського парламенту). Під указами про початок війни з Україною стоїть підпис Валентини”, – написала журналістка.

Марія Певчих зазначила, що розкішна вілла Матвієнко зареєстрована на італійську компанію.

Яка краса, правда? 26 га землі, 650 метрів берегової лінії, будинок 774м2. Де російський чиновник може узяти на це гроші? Ось головний секрет путінської Росії: якщо ти любиш Путіна, гроші потечуть на тебе, як вода”, – наголосила Марія Певчих.

Читайте також:  Повернути екологічний податок: у Бурштині люди зібралися на віче через екологічну ситуацію

Журналістка також показала документ, в якому фігурує ім’я сина Матвієнко.

“Матвієнко дуже хоче, щоб ніхто не знав, що це її італійська власність, але вона також хоче, щоб її відремонтували. Прямо біля воріт вілли ми знайшли ім’я замовника: це Сергій Матвієнко, її син. Не дивно, що він також розбагатів на пограбуванні росіян”, – додала Марія Певчих.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: