facebook

В Італії у квартирі знайшли мертвою українку, матір трьох дітей: подробиці події

Жінці постійно погрожував колишній.

Пише - джерело.

В Італії в місті Трієст знайшли мертвою 43-річну українку Аліну Труш родом із Кривого Рогу. Правоохоронці розглядають версії вбивства та передозування наркотиками.

Про це повідомляє італійське видання ilgazzettino.

До помешкання жінки навідалися правоохоронці, щоб повідомити її про судовий документ стосовно погроз і насильства, які вона, нібито, зазнавала свого колишнього партнера. Але оскільки судовій поліції двері ніхто не відчинив, пожежники їх зламали.

©

У кімнаті на підлозі виявили тіло 43-річної жінки без ознак життя.

Зараз італійська поліція проводить розслідування. Розглядаються кілька версій, зокрема, вбивство та смерть від передозування.

За інформацією поліції, смерть жінки настала у вівторок, 30 листопада. На тілі не було явних слідів насильства.

Читайте також:  У Мінську протестують проти об'єднання з Росією

©

Як розповідають сусіди, незадовго до смерті жінка сварилася з якимось чоловіком. Він також погрожував мешканцям. Явних слідів крові у квартирі не виявлено.

Подруга Аліни розповідає, що жінка не могла вживати наркотики, оскільки мала проблеми зі здоров’ям. До цього вона здолала дві тяжкі хвороби.

“Я була шокована, тому що Аліна була сильною, вона також перемогла дві погані хвороби. У неї теж було троє дітей. Ми були друзями багато років, вона була хорошою і красивою людиною, завжди з усмішкою і яка змушувала мене усміхатися, коли я була не в настрої. Ми не бачилися більше місяця”, – говорить подруга.

Що могло статися, подруга не знає. За її словами, Аліна не водила до себе додому нікого зі сторонніх.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: