facebook

В Італії поліція знайшла тіло молодої українки, яка загадково зникла минулоріч (фото)

Тіло 29-річної українки Христини Новак було знайдено поліцією Пізи в котеджі біля міста Кастельфранко ді Сотто, недалеко від того місця де вона жила до того як зникла в листопаді 2020 року.

Пише - джерело.

Ще в березні італійські правоохоронці заарештували сусіда дівчини Франческо Лупіно. Затриманий був пов’язаний з хлопцем Христини Новак, який раніше був заарештований за наркотики та інші злочини.

Як повідомляє IL Tirreno тіло українки, яка зникла у листопаді минулого року у Кастельфранко ді Сотто, було знайдено в котеджі поблизу того ж муніципалітету в районі Пізана. Поліцейські виявили його поблизу місця, де ввостаннє телефон жінки передавав сигнал, пише Моя Україна.

Зникнення Христини Новак

Приблизно з 9 листопада 2020 року з’язок з дівчиною пропав, від неї не було жодних звісток. Христина Новак зникла раптово залишивши в дома сумку з документами, особисті речі, ба більше улюблену собачку. Мама дівчини почала бити на сполох. Після повідомлення про зникнення поліція розпочала розслідування, пропрацьовуючи різні версії.

Читайте також:  “Бив ножем, поки вона не обмякла”: Тернопільщину потрясло моторошне вбивство 18-річної дівчини. Не пробачив їй розлучення

Нагадаємо, дівчина зникла практично зразу після арешту її нареченого Айрама Гонзалеса Негріма, 41-річного підприємця іспанського походження, якого звинувачують у незаконному носінні зброї і боєприпасів, зберігання крадених товарів, збереження наркотичних речовин з метою торгівлі. Зброю і наркотики було знайдено у домі, де пара проживала разом. Проти Христини поліція не висунула жодних звинувачень.

Затримання ймовірного вбивці

На прикінці березня 2021 року поліція затримала ймовірного вбивцю Христини, яким виявився її сусід-італієць. 49-річного Франческо Лупіно звинуватили у вбивстві та приховування тіла 29-річної одеситки Христини Новак. Він був діловим партнером нареченого дівчини. Франческо Лупіно заарештували зранку 23 березня за наказом прокуратури Пізи.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: