facebook

В Держприкордонслужбі розповіли, на яких пунктах пропуску відновлять роботу з 1 червня

В Державній прикордонній службі України розповіли, що очікується відновлення роботи пунктів пропуску з 1 червня на словацькій та молдовській ділянці. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Пише - джерело.

“Державна прикордонна служба України в межах компетенції продовжує роботу щодо відновлення роботи пунктів пропуску. Прикордонне відомство України направило листи та провело прикордонно-представницькі зустрічі з колегами з країн Євросоюзу та Молдови щодо відновлення пропуску осіб та транспорту з їхнього боку навпроти відкритих українських пунктів пропуску. Про готовність найближчим часом частково відновити роботу пунктів пропуску на кордоні з Україною повідомили словацька та молдавська сторони”, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що в листі прикордонного відомства Словацької Республіки значиться, що з 1 червня планується відновлення роботи таких пунктів пропуску:

– “Вишнє Немецьке” (з українського боку – “Ужгород”) лише для легкового та вантажного автомобільного сполучення;
– “Убля” (з українського боку – “Малий Березний”) в повному обсязі;
– “Вельке Слеменце” (з українського боку – “Малі Селменці”) в повному обсязі з 08.00 до 20.00.

Читайте також:  Долар і євро в Україні підуть вгору: зроблено прогноз на 2023 рік

Повідомляється, що прикордонна поліція Молдови поінформувала, що з 1 червня планує відновити роботу автомобільних пунктів пропуску “Крива” (з українського боку – “Мамалига”), “Мирне” (з українського боку – “Табаки”) та “Брічень” (з українського боку – “Росошани”).

“Водночас угорська сторона, яка раніше розглядала питання відновлення до ранку 30 травня роботи чотирьох пунктів пропуску на кордоні з Україною (з українського боку ”Лужанка”, “Вилок”, “Дзвінкове” та “Косино”), заявила, що це питання відтерміновується. Про нову дату поновлення роботи пунктів пропуску угорські прикордонники повідомлять згодом”, – повідомили у пресслужбі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: