facebook

В Австрії українська сім’я потрапила у ДТП: 6-річний хлопчик загинув – фото аварії

Його батьки та молодший брат потрапили в лікарню з серйозними травмами

Пише - джерело.

У Нижній Австрії в ДТП загинув 6-річний хлопчик з України, коли в машину його сім’ї на всій швидкості влетів автомобіль австрійця. Дворічного брата загиблого доставили вертольотом в лікарню Відня з серйозними травмами.

Про це повідомляє APnews з посиланням на Kronen Zeitung.

Смертельна аварія сталася на південному автобані А2 недалеко від Фезендорфа (район Медлінг, Нижня Австрія).

Як повідомило управління державної поліції Нижньої Австрії, автомобіль сім’ї з України зламався близько 5:15 ранку за місцевим часом в третій смузі автобану. Машина була на італійських номерах.

Житель Нижньої Австрії, який їхав по тій же смузі, на високій швидкості влетів в автомобіль українців, не встигнувши загальмувати. У момент ДТП діти перебували на задньому сидінні, але, вірогідно, не були пристебнуті ременями безпеки.

Читайте також:  На Прикарпатті автобус з 50-ма пасажирами злетів у кювет

Згідно з інформацією поліції, братів довелося реанімувати на місці, але старшому з них вижити не вдалося. Дворічного хлопчика доставили в клініку Донауштадт у Відні на вертольоті швидкої допомоги. Їхніх батьків, 42 і 34 років, направили в державну лікарню Бадена.

Інший учасник ДТП, 40-річний австрієць, отримав легкі травми.


Відзначається, що рятувальники залучили 2 аварійні вертольоти ÖAMTC та аварійно-рятувальні машини. На місці аварії утворився 1,5-кілометровий затор.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: