facebook

В Англії наречений зламав три ребра жінці у першу шлюбну ніч

Подружжя постійно спіткали негаразди.

Пише - джерело.

Пара з англійського міста Уоллінгфорд, графство Оксфордшир, розповіла історію свого невдалого весілля та медового місяця.

Про це пише видання The Sun.

40-річний Джим та 41-річна Амелія Десмонд тричі переносили весілля через обмеження, пов’язані з пандемією COVID-19. Проте це було початком низки негараздів.

За день до церемонії британцям довелося знову замовляти весільні обручки, бо попередні доправили не на ту адресу. У день урочистості лімузин, на якому пара мала їхати до церкви, не приїхав, а гості чекали на нареченого і наречену цілу годину.

Після свята молодята залишилися на першу шлюбну ніч у готелі, і Джим вирішив на руках донести кохану до ліжка, але заплутався у весільній сукні, впав і впустив дружину. Чоловік відвіз Амелію до лікарні, де у неї діагностували перелом трьох ребер та порадили перенести весільну подорож.

Читайте також:  Весілля в умовах карантину: рекомендації та застереження для прикарпатців

Британці вирішили не дотримуватися рекомендацій лікарів і все ж таки вирушити на Ібіцу, як і планували. Пара двічі запізнилася на рейс: спочатку подружжя загубило сумку з паспортами, а потім залишило валізу у таксі.

Повернувшись із поїздки, вони зрозуміли, що забули ключі від квартири та машини в Іспанії. У результаті їм довелося заплатити слюсарю кілька сотень фунтів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: