facebook

Увігнав кістку в горло та зарізав ножем: російський боєць по-звірячому вбив лікаря через вакцинацію

Акмал Хожієв не стримався під час дискусії про необхідність робити щеплення від коронавірусу.

Пише - джерело.

Моторошна трагедія сталася в американському місті Гуам. Російський боєць змішаних єдиноборств (ММА) Акмал Хожієв убив лікаря Мірана Рібаті внаслідок суперечки про необхідність вакцинації від коронавірусу.

Як повідомляє портал MMA Junkie, інцидент трапився під час спільного обіду спортсмена з лікарем-радіологом. Спортсмен, який раніше в соціальних мережах активно виступав проти вакцинації, не погодився з протилежною думкою свого співрозмовника.

Невдовзі сварка переросла в бійку. Спортсмен накинувся на лікаря і почав душити його. Потім росіянин схопив зі столу обгризену м’ясну кістку та встромив її в горло лікаря. Постраждалий спробував втекти, але Акмал не дав йому цього зробити, завдавши декількох ударів ножем.

Читайте також:  "Я вбив твою доньку": з'явилися страшні подробиці жорстокого вбивства українки у Польщі

Поліція знайшла мертвого чоловіка в калюжі крові. Поруч сидів 27-річний боєць, який одразу зізнався, що це його рук справа. Росіянинові висунули звинувачення у вбивстві лікаря. Суд встановив заставу за визволення Хожієва в розмірі одного мільйона доларів. Наступне засідання суду в його справі призначене на 19 листопада.

Зазначимо, що раніше російський боєць вже був помічений за нападами неконтрольованої агресії. Його неодноразово виганяли зі спортзалів через те, що він зривався і погрожував персоналові та відвідувачам.

На рахунку Хожієва три перемоги у чотирьох поєдинках в ММА. Востаннє він виходив в октагон у 2017 році.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: