facebook

“Усик, ймовірно, перший чемпіон світу, який насправді відправився на передову”, – катмен українця

Катмен Олександра Усика та Василя Ломаченка прокоментував бажання зіркових українських боксерів приєднатися до лав українського війська.

Пише - джерело.

Я розмовляв з Усиком, з Ломаченком-старшим, з Андрієм Колосовим – психологом Ломаченка. Спілкувався з іншими друзями з України. Слухайте, дуже сумно те, що зараз відбувається в Україні, але вони усі тримаються.

Берінчик приєднався до територіальної оборони
Усик був дуже емоційним в повідомленнях, які він надіслав мені. І як ви бачили, він дав інтерв’ю CNN, зробив звернення в Instagram. Це дуже щиро і по-справжньому. З інформації, яку я чув від своїх друзів, вони не мають наміру опускати рук. Усик зараз не думає і не піклується про те, коли він повернеться в ринг. У нього є інші проблеми в його країні.

Напевно, найвідоміший спортсмен, який пішов на війну, був Джо Луїс, коли його призвали під час Другої Світової війни. Але, по суті, його робота полягала в тому, щоб відвідувати військових. Він не брав участі в активних бойових діях.

Читайте також:  До зарплат військових можуть додати премії за наступ: Рада готує законопроєкт

Найвідоміший призов отримав Мухаммед Алі, який не пішов на війну через свої релігійні переконання. Усик, ймовірно, перший чемпіон світу, який насправді відправився на передову, щоб захистити Київ. Це щось неймовірне.

Я сподіваюся, це скоро закінчиться. Перед бесідою з вами я дивився інтерв’ю мера Києва, бачив російських солдатів, захоплених в полон. Їм всього по 20 років. І вони кажуть, що не знають, чому вони там. Вони не знають, чому їх послали захоплювати України. Це жахлива сторінка нашої історії”, – сказав Расс Анбер в інтерв’ю Matt Casavant.

Нагадаємо, найвідоміші українські боксери Олександр Усик, Василь Ломаченко та Денис Берінчик приєдналися до тероборони своїх міст.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: