facebook

Уряд виділив 8 мільйонів гривень на забезпечення житлом прикарпатських дітей-сиріт

1 жовтня під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук відбулася онлайн-нарада щодо виплати грошової компенсації для придбання житла дітям-сиротам, дітям, які позбавлені батьківського піклування та особам з їх числа.

«Держава робить все для того, щоб діти, які потребують соціального захисту його отримували. За рахунок коштів субвенції із державного бюджету є можливості щодо придбання житла для дітей-сиріт. Ми сьогодні повинні проаналізувати всі механізми та алгоритми якісного освоєння цих коштів», – зауважила Світлана Онищук.
Начальник служби у справах дітей ОДА Іван Ковалик розповів, що право на отримання житла за рахунок субвенції або грошової компенсації відповідно до порядку та умов за власним вибором мають діти особи віком від 16 до 23 років у порядку черговості взяття на квартирний облік, у тому числі діти, які досягли 23-річного віку протягом поточного бюджетного року незалежно від дати досягнення віку протягом року.

Читайте також:  Прикарпатці зібрали 11 мішків сміття на горі Писаний Камінь (ФОТО)
Пише - джерело.

Обласною державною адміністрацією спрямовано 7 млн. 952 тис. 600 грн. цільової субвенції з державного бюджету було місцевим бюджетам для виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення 19 дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: