facebook

Уряд продовжить карантин до 31 серпня, але будуть послаблення

Карантин в Україні продовжують до 31 серпня. Кабінет міністрів зробив це вже 16 червня.

Пише - джерело.

Водночас певні карантинні заходи послаблять. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду.

Про які послаблення мовиться
Зокрема, поки в Україні є “зелений” епідемічний рівень, контроль за самоізоляцією через додаток фактично не здійснюватимуть. За словами прем’єра, це дасть змогу оновити додаток.

Також дозволять сімейним лікарям видавати довідки про повну вакцинацію.

За продовження карантину виступало МОЗ
Раніше Міністерство охорони здоров’я передало Кабміну пропозицію про продовження карантину.

Міністр Віктор Ляшко наголошував, що наразі Україна ще не подолала коронавірус. Тому, на його думку, маски у громадських місцях та транспорті, дотримання соціальної дистанції між людьми – все це повинно залишитися.

Читайте також:  Люблю чоловіків: Помічник “слуги народу” калушанин Ростислав Дзундза пропонував столичним поліцейським інтим-послуги (відео 18+)

Зверніть увагу! Вся Україна 9 червня перейшла до зеленої зони карантину. Загалом ситуація з коронавірусом в регіонах значно покращилась.

Однак обмеження все одно діятимуть. Зокрема, перевозити пасажирів в громадському транспорті можна тільки в межах сидячих місць, проводити масові заходи – за участю більше однієї людини на 4 квадратних метри або заповненою на дві третини місць, кінотеатри й установи культури можна заповнювати на дві третини, кафе і ресторани мають право працювати цілодобово.

Обмеження зеленої зони

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: