facebook

Україну накриє майже 40-градусна духота: у яких областях буде найспекотніше

Синоптики прогнозують на 7 липня суху та дуже спекотну погоду по всій Україні.

Пише - джерело.

Погода в Україні 7 липня буде дуже спекотною. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про те, що в Україні буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Безпечно буде лише у західних, Житомирській, Вінницькій та Херсонській областях.

Синоптик Наталка Діденко попередила про те, що 7 липня в Україні спека почне повертатися. Лише у північних областях температура повітря триматиметься на рівні 26-29 градусів тепла. Вже з понеділка всю Україну накриє майже 40-градусна спека.

Погода 7 липня
В Україні 7 липня буде невелика хмарність. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. Вітер в цей день буде південно-східний та східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура у південних та східних областях вночі 17-22°, вдень 30-34°, місцями сильна спека 35-37°; на решті території вночі 14-19°, вдень 28-33°, у північних областях 24-29°”, – йдеться у повідомленні.В Україні вдарить +38
За даними meteoprog, 7 липня в Україні буде спекотна погода. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +20…+38 градусів. Найнижча температура буде у Чернігівській області. Там температура повітря підвищиться до +13…+25 градусів.

Читайте також:  В Україні стане ще холодніше: синоптик попередила про посилення морозів

Погода 7 липня у Києві
У Києві 7 липня буде невелика хмарність. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. У цей день вітер буде південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 14-19°, вдень 24-29°; у Києві вночі 15-17°, вдень 27-29°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Сообщение Україну накриє майже 40-градусна духота: у яких областях буде найспекотніше появились сначала на NEWS TiME.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: