facebook

Українцям повернули “лікарняні“ президент підписав закон про фінансову допомогу через хворобу

Українцям повернули право на отримання матеріальної допомоги з “Фонду соціального страхування” за період, коли вони перебували на лікуванні. Закон про виплату “лікарняних” підписав Володимир Зеленський. Про це повідомили в прес-службі Офісу Президента.

Пише - джерело.

Деякий час в Україні могли не виплачуватися “лікарняні”, оскільки цьому перешкоджали колізії в законодавстві. Раніше внесені зміни в Закон України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” повинні були вступити в дію з 30 червня 2021 року. Це могло стати причиною того, що близько 2,5 мільйонів українських громадян могли залишитися без “лікарняних”.

Читайте також:  «Хворий, але до біса хитрий»: по всій Україні розшукують маніяка, який вбив тітку і найкращого друга (ФОТО)

Володимир Зеленський поставив свій підпис під документом, який вносить зміни до статті №22 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” щодо соціального захисту в разі настання тимчасової непрацездатності”.

Після вступу в силу закону, який був у четвер, 29 квітня 2021 р, підписаний Володимиром Зеленським, українцям будуть справно виплачувати матеріальну допомогу в період тимчасової непрацездатності внаслідок захворювання або травми, не пов’язаної з нещасним випадком на виробництві або так званих лікарняних.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: