facebook

Українка, яка залишилася в китайському Ухані з собачкою, розповіла про введення нового карантину в місті

Українка Анастасія Зінченко, яка залишилася в китайському Ухані, оскільки не змогла там залишити свою собачку, поскаржилася на те, що в її місті знову ввели карантин через новий випадок зараження коронавірусом.

Пише - джерело.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

“Не знаю, чи то мені не щастить чи так потрібно, але сьогодні в моєму районі в місті Ухань оголосили 14-денний новий карантин, оскільки знайшли нову заражену людину”, – пояснює дівчина.

Вона зазначає, що останнім часом люди вже спокійно ходили по місту та в крамниці, оскільки внутрішній карантин зняли, а тепер людина, яка захворіла на коронавірус і всі, хто з нею контактували, знаходяться під підозрою.

“Протягом цих 14 днів будуть знову ходити по домівках і перевіряти температуру. Раніше говорили, що 8 квітня розблокують місто, але я вже в цьому дуже сумніваюся. Як буде далі і чим все це закінчиться – я не знаю”, – додала Анастасія Зінченко.

 

View this post on Instagram

 

Ирония судьбы девушки с собачкой 🤷‍♀️🐾 Не знаю, толи я невезучая толи так нужно, но сегодня на моем районе в Ухань объявили 14 дневный новый карантин потому, что нашли нового заражённого человека. По стечению обстоятельств в последние дни карантин внутри города был снят и люди ходили спокойно в магазины и т.д, этот человек тоже, по этому все его друзья и где он был до этого, теперь под подозрением. На протяжении этих 14 дней будут снова ходить по домам на районе и проверять температуру. Раньше говорили что 8 апреля распечатают город, но я уже в этом очень сомневаюсь 🤷‍♀️ как будет дальше и чем все это закончится, я не знаю. Но, зато у нас с Мишей сегодня появились новые и позитивные фото, не смогла выбрать и определиться по этому помогайте, какое фото вам нравится больше? 🥰🐾

A post shared by Анастасия Зинченко (@nastyazinchenko_) on

Читайте також:  В Італії госпіталізували українку з коронавірусом: її стан тяжкий

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: