facebook

Українець вкрав із заводу в Польщі 120 посудомийних машин

28-річний громадянин України, видаючи себе за працівника транспортної компанії, в’їхав на завод у Радомському і мав намір забрати товарів на суму понад 100 000 злотих.

Пише - джерело.

Чоловік прикинувся словаком. Ця величезна афера не вдалася завдяки пильності працівників компанії. За таке шахрайство землякові загрожує до 8 років за гратами. Слідчі оголошують, що розслідування у справі все ще триває.

Цей випадок стався 21 квітня. Того дня поліцію викликали на один із заводів, що знаходиться в промзоні Радомського. Співробітники повідомили, що водій вантажівки намагався незаконно вивезти товар з компанії. Під час проведення заходів на місці поліція встановила, що водій в’їхав на завод на підставі транспортних документів, які згодом виявилися підробленими. Потім співробітники самі ж завантажили 120 посудомийних машин на вантажівку, яка мала поїхати до Німеччини.

Читайте також:  Школярка вбила власну матір на Вінниччині: що відомо про жахливий злочин

На щастя, одна з працівниць заводу вчасно отримала інформацію з головного офісу про те, що документи однієї з фірм можуть бути підроблені.

За повідомленням штабу провінційної поліції в Лодзі, встановлення особи водія було складним, оскільки у затриманого чоловіка були документи, видані під різними іменами та з різною національністю. Врешті виявилося, що водій вантажівки — 28-річний громадянин України.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: