facebook

Українець розповів, на що витратить виграні в лотерею рекордні 33 млн грн та «секрет» успіху

У березні 2021 року житель Донецької області Олексій виграв у лотерею 33 млн гривень. Секретом свого успіху чоловік називає систематичність.

Пише - джерело.

Про це йдеться на сайті лотереї.

За спеціальністю переможець лотереї − вчитель історії, проте він працює інженером на виробництві. Олексій розповів, що він до виграшу активно грав у лотерею понад рік. На місяць він витрачав на лотерейні квитки в середньому 700 гривень.

За словами чоловіка, для лотереї він підбирає цифри, які означають дні народження його близьких людей. Інколи він комбінує цифри, підбираючи випадкові номери. Саме так йому і вдалось перемогти. Також чоловік переконує, що для виграшу, потрібно систематично грати в лотерею.

Читайте також:  Хотіла бути красивою, а ледь не позбулася скальпа у перукаря: під Рівним розгорається скандал

Виграшний квиток Олексій купив, коли був у відрядженні. Про перемогу розказав рідним не одразу. Чоловік зізнається, що це вже не перший виграш в лотерею у його родині. У 1982 році його батько виграв 10 тисяч рублів.

Олексій також розповів, що зараз він планує звільнитись з роботи та поїхати на відпочинок в Домінікану. Також він хоче купити автомобіль та відкрити власний магазин у Канаді чи США.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: