facebook

Українець Продан нокаутував італійця у Мілані

У ніч з 26 на 27 лютого у Мілані свій бій провів український боксер Максим Продан. Його суперником став Нікола Крістофор з Італії.

Пише - джерело.

Шоу у Мілані стало справжнім видовищем для прихильників боксу. Бій тривав аж 10 раундів та завершився перемогою Максима Продана.

Перемога українця

Італієць протримався на ногах дев’ять раундів, а от у наступному вже суддя вирішив припинити тотальне побиття Ніколи Крістофора. Рефері віддав українцю перемогу технічним нокаутом. Продан захистив свій титул чемпіона IBF International у напівсередній вазі.

Свій перший бій на у професійному боксі Продан провів у 22 роки, здобувши перемогу над боксером із Угорщини. 8 березня 2019 року здобув пояс IBF International в поєдинку проти бельгійця Стіва Джамі.

Для боксера з України ця звитяга стала 19-ю на професійному рингу у 20 поєдинках, ще одного разу бій завершувався нічиєю. Продан у своїй кар’єрі ще не знає смаку поразок.

Читайте також:  Жінка-водій, яка збила у п’яному угарі школяра у Вінниці, перебуває на обліку у нарколога через алкоголізм (ВІДЕО)

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: