facebook

Українець, дружина якого померла після пологів, написав листа Ілону Маску

Харків’янин Дмитро Марченко втратив 31-річну дружину. За його словами, жінка померла після пологів і ускладнень від коронавірусу. З відчаю чоловік написав листа засновнику компаній SpaceX Ілону Маску з проханням винайти машину часу, щоб змінити хід подій і врятувати життя своєї дружини.

Пише - джерело.


Свій лист до винахідника Дмитро написав англійською в Instagram і попросив своїх підписників допомогти передати послання Маску.

“Добрий день, містер Ілон Маск! Я дуже сподіваюся, що ви прочитаєте мого листа, тому що воно дуже важливе для одного зломленого чоловіка і двох його маленьких доньок, які залишилися без кращої дружини і матері в одній особі в усьому світі”, – ниписав Дмитро.

Чоловік переконаний, що Ілон Маск здатен винайти машину часу.

“Я дійсно знаю про все, що ви робите, і я майже впевнений, що ви не з нашої планети – ви та людина, яка одного разу винайде машину часу. І ця машина для мене дуже потрібна. Не для того, щоб купити біткойн за 10 доларів в минулому, ні. Я потребую цієї машини, щоб повернути до життя мою дружину”, – пише Дмитро.

За словами чоловіка, лікар допустився помилки під час лікування його дружини. І Дмитро зазначає, що хоче повернутись, аби все виправити.

“Моя дружина померла від COVID-19 (помилка лікаря). На жаль, після пологів і цитокінової бурі її організм був настільки ослаблений, що навіть найсильнішій жінці не вдалося вибратися, хоча вона цілий місяць боролася з хворобою. Під час її хвороби я вивчив все, що могло продовжити їй життя. Я точно знаю момент, коли міг врятувати її, і хочу туди повернутися. Якщо я це зроблю, моя дружина вперше зустріне свою дитину Мію, у неї буде шанс вперше побачити, як її старша донька ходить в школу, вона зможе здійснити свою мрію стати модельєром, вона народить ще чотирьох наших дітей і ми помремо разом в 84 роки, тримаючись за руки, як ми і мріяли”, – продовжує чоловік.

Читайте також:  У Римі знайдено мертвим 38-річного українця із пораненнями на обличчі

Дмитро не може змиритись з втратою дружини.

“Всі говорять: “Це доля”, і я повинен жити далі, але я впевнений, що ні доля, ні Бог, ні Вічність не можуть забрати кращу маму, дружину, сестру, друга – все в одній особі – у віці 31 рік. Я впевнений – це величезна помилка. І тепер я знаю, як виправити це в минулому. Будь ласка, винайди цю машину часу. З надією і повагою, Дмитро”, – написав чоловік.

Нагадаємо, 20 квітня у Харкові від коронавірусу померла породілля. Жінку перевели до обласної клінічної лікарні з пологового будинку №2, де і обірвалось її життя. Це вже третій подібний випадок з початку квітня у Харкові. До цього у пологовому будинку №2 Харкова померли дві породіллі 31 та 25 років. У обох був коронавірус.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: