facebook

Україна запровадила санкції проти найбагатшої жінки Росії

Президент Володимир Зеленський підписав указ, який вводить в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 16 липня 2021р. “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)” щодо шести фізичних осіб.

Пише - джерело.

Відповідний указ президента №304/2021 від 23 липня опубліковано на сайті глави держави.

Так, санкції терміном на 3 роки вводяться стосовно: Тетяни Бакальчук і Владислава Бакальчука (співзасновники товариства з обмеженою відповідальністю “Вайлдберріз” (“Вайлдберриз”, “Wildberries”).

Вчителька англійської з Підмосков’я Тетяна Бакальчук стала засновницею Wildberries і найбагатшою жінкою Росії, за що її називають царицею e-commerce.

Окрім подружжя Бакальчуків, санкції запроваджено проти Андрія Ревяшка (директора з розвитку інформаційних технологій ТОВ “Вайлдберріз”, Олексія Кузьменка (керівник напрямку “книги” ТОВ “Вайлдберріз”. Всі четверо є громадянами Російської Федерації.

Читайте також:  Запрошував на побачення, а показав труп

Також санкції на три роки введено проти громадянина Франції Фаяр Жераль-Юбер (Fayard Gérald-Hubert) – засновника некомерційної організації “Офіційний репрезентаційний центр Донецької народної республіки у Франції”. Також в списку значиться ще одна громадянка Франції Неан Крістель (Neant Christel), яка проживає в Донецьку, співробітниці т.зв. “Міжнародного прес-центру Doni”.

Зазначений вид обмежувальних заходів включає:

блокування активів;
запобігання виведенню капіталів за межі України;
призупинення виконання економічних і фінансових зобов’язань;
інші санкції, які відповідають принципам їх застосування, встановленим цим законом (заборона на встановлення ділових контактів).

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: