facebook

Україна відвоює захоплені Росією території, але є умова: прогноз екс-глави ЦРУ

Україна зможе повернути території, захоплені російськими окупантами під час війни. Але для цього потрібно, щоб західні країни та НАТО продовжували військову підтримку.

Пише - джерело.


Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву екс-директора ЦРУ та колишнього голову Центрального командування збройних сил США Девіда Петреуса в інтерв’ю Bild.

“Насправді, здається дедалі ймовірнішим, що українські сили зможуть відвоювати більшу частину, якщо не всю територію, захоплену російськими військами в останні місяці. Якщо НАТО і західні країни продовжать надавати ресурси в нинішньому темпі… гадаю, українські сили зможуть зупинити подальший поступ РФ і почати відвойовувати території, захоплені росіянами з 24 лютого”, – вважає Петреус.

Читайте також:  Aдвoкaт, який 20 рoкiв y Гaaзi зaхищaє диктaтoрiв, рoзпoвiв, щo Пyтiнa всe ж мoжyть зaaрeштyвaти

Попередні оцінки та заяви
Нагадаємо, як нещодавно писало Politico, президент Володимир Зеленський заявив конгресменам, що Україна має повернути території, захоплені Росією, впродовж наступних 3-6 тижнів.

Зазначимо, як вважає екс-посадовець міністерства оборони США, старший науковий співробітник CNAS Кріса Догерті, ЗСУ зможуть звільнити Херсон та територію навколо нього до кінця вересня.

При цьому глава Пентагону Ллойд Остін заявив, що війна в Україні, яку розв’язала Росія, знаходиться на вирішальній стадії.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: