facebook

Ухвалено рішення: Україна повертає Крим. Оголошено спецоперацію. Деталі

Секретар РНБО Олексій Данилов розповів перші деталі щодо демілітаризації та деокупації півострова

Пише - джерело.


Путін, який почав вторгнення у мирну Україну навіть у страшному сні не міг уявити, у що це виллється: понад 45 тисяч втрат поголів’я російської армії, найпотужніші економічні санкції, крах рубля, економічна прірва, відхід із РФ провідних західних компаній, повна ізоляція від цивілізованого світу, цивільні літаки розбирають на запчастини, дефіцит товарів та продуктів, продовжений робочий тиждень.

А тут ще у літнього Путіна виникають проблеми зі вкраденим ним Кримом: півострів зовсім скоро повернеться під конституційну, міжнародно визнану юрисдикцію України.

Про плани повернення Криму вперше розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов у Twitter.

Він розкрив невеликі, але дуже промовисті деталі, які говорять про те, що незабаром Україна поверне свої території.

Читайте також:  Голова розвідки Буданов озвучив прогноз на 2023 рік: що буде на Донбасі і в Криму

“Питання порядку денного – покрокова демілітаризація півострова з його подальшою деокупацією”, – написав Данилов.

Інших деталей він не розкрив. Тим часом радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк більш відкрито натякнув на те, що російські окупанти зовсім скоро і назавжди покинуть український Крим.

“Ми це робитимемо якимось чином. Ми попросимо Сонце, вітер, воду і навіть тютюнові вироби, щоб вони ефективно відпрацьовували за складами з боєприпасами. З іншого боку, ми й надалі наполягатимемо, щоб Росія добровільно демонтувала всі незаконні бази та мости, які за 8 років там зробили у Криму”, – зазначив Подоляк.

Він також зазначив, що оксамитовий сезон у Криму буде особливо яскравим, порівняно з усіма минулими роками. При цьому небезпека для окупантів з кожним днем ​​посилюватиметься.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: