facebook

У зоні проведення ООС загинув від кулі снайпера військовий родом з Хмельниччини

У зоні проведення операції об’єднаних сил від кулі снайпера загинув військовий родом з Хмельниччини Максим Польовий. Про це Суспільному повідомила координаторка центру допомоги учасникам АТО у Хмельницькій області Наталія Дзекар.

Пише - джерело.

За її словами, військовий загинув поблизу селища Новотошківське на Луганщині під час снайперського вогню зі сторони російських окупантів.

За нформацією пресслужби Хмельницької ОДА, Максим Польовий був командиром батальйону 128-мої окремої гірсько-штурмової бригади. Воював за Україну з 2014 року, пройшов Дебальцеве.

Максим Польовий народився в 1984 році у селищі Наркевичі Хмельницького району. Бійцю було 37 років. У нього залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Де і коли відбудеться прощання з Героєм, буде повідомлено пізніше.

Читайте також:  На Донбасі внаслідок обстрілу загинув боєць 17-ї танкової бригади Віктор Рачугін (фото)

Що відомо
-26 травня російські окупанти відкрили вогонь зі снайперської зброї, один український захисник отримав поранення.
-Російські окупанти 4 травня відкрили вогонь по Красногорівці. В результаті обстрілу була пошкоджена Мар’їнська центральна районна лікарня, в якій лікуються хворі на коронавірус.
-Поблизу Попасної, незаконні збройні формування РФ здійснили постріл протитанковою керованою ракетою, яка розірвалася поблизу цивільного сектору та спричинила локальну пожежу.
-Ситуація у зоні бойових дій на Донбасі погіршилась з початку березня 2021 року. Так, 3 березня бойовики самопроголошеної “ДНР” заявили, що отримали дозвіл на застосування “упереджувального вогню на знищення” по позиціях ЗСУ. Голова української делегації Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук назвав такі заяви зривом Мінських домовленостей.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: