facebook

У жахливу ДТП потрапив автомобіль з військовими: Стали відомі деталі смертельної автотрощі (ФОТО, ВІДЕО)

У Дубенському районі на трасі Київ-Чоп сьогодні зранку сталася смертельна ДТП. У поліції повідомили про одного загиблого.

Пише - джерело.

Один з військових загинув.
За інформацією Радіо ТРЕК – це був військовий. Ці дані нам підтвердили у ДБР.

Працівники Теруправління ДБР Хмельницького здійснюють досудове розслідування за фактом ДТП на Рівненщині за участі військових.

— За попередньою інформацією, 26 квітня 2023 року близько 7:40 ранку на автодорозі Кив-Чоп поблизу с. Крилів військовий однієї із військових частин області.

Перебуваючи за кермом службового автомобіля, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся із вантажівкою, – про це Радіо ТРЕК повідомила речниця теруправління ДБР Хмельницького Катерина Герасимюк.

Читайте також:  Трагедія в Дніпрі: чоловік, який впав на жінку з 8-го поверху, покалічив її та загинув

Наразі відомо, що в результаті аварії 1 військовий загинув, ще 2 – госпіталізовані до лікарні, важкість отриманих тілесних ушкоджень встановлюється. Водій вантажівки не постраждав. Тривають першочергові слідчі дії, встановлюються усі обставини ДТП.

Попередня кваліфікація правопорушення: порушення правил водіння або експлуатації машин, що спричинило загибель потерпілого (ч. 1 ст. 415 КК України).

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: