facebook

У Зеленського пояснили, чим нeбeзпечне для України “дипломатичне вирішення війни”

Росія не повинна уникнути кари за свої злочини на території України.

Пише - джерело.


Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк пояснив, що “дипломатичне вирішення війни” небезпечне для України, оскільки це означатиме, що країна повинна здатись.

Про це він написав у Twitter.

“Будь-яка пропозиція “дипломатичного врегулювання” насправді означає одне: Україна має здатися, прийняти ультиматуми Рф, а агресор – уникнути кари. Тобто це лише про тріумф Путіна й колапс міжнародного права. Навіщо? Україна вже ефективно контрнаступає, просто продовжуйте допомагати”, – пояснив Подоляк.

Мирні переговори з Росією
На початку повномасштабного наступу Росії на територію України, агресор запропонував Україні проводити переговори у Білорусі. Для цього там кілька разів збирались українські та російські представники, проте домовитись про щось не вдалось. Згодом було засідання у Стамбулі.

Читайте також:  Чотири місяці “НА НУЛІ “Дитяча медсестра з Франківська чотири місяці рятувала побратимів на передовій (ВІДЕО)

Українські представники зазначають, що Росія не налаштована на переговори, а лише постійно виставляє ультиматуми. Неодноразово Анкара заявляла про необхідність перемир’я між Росією та Україною. Очільник Мевлют Чавушоглу наголошує, що не йдеться про мир з примушенням України до територіальних поступок.

Володимир Зеленський вважає, що українське суспільство не повернеться до довоєнних відносин із громадянами країни-агресорки Росії.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: