facebook

У Ямниці п’яний водій намагався відкупитися від поліції сотнею доларів

У селі Ямниця поліцейські зупинили керманича за порушення комендантської години. Як виявилось, водій був нетверезий та намагався відкупитися від працівників поліції.

Пише - джерело.

Відносно порушника інспектори склали протокол за вчинення адміністративного правопорушення та розпочали кримінальне провадження.

Під час чергування наряд сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Chrysler», яким керував житель Єзупільської ТГ. У ході перевірки документів, інспектори запідозрили, що водій перебуває за кермом в стані сп’яніння.

За непритягнення його до адмінвідповідальності, 37-річний прикарпатець залишив у службовому авто хабар – 100 доларів США.
Факт надання хабаря належним чином задокументували слідчо-оперативна група та співробітники Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. Гроші вилучили.

Читайте також:  На Прикарпатті ферма отримає компенсацію з бюджету за вирощування канадської чорниці

Транспортний засіб поміщено на арешт майданчик.



За фактом пропозиції неправомірної вигоди відкрите кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення чоловікові загрожує до 4 років позбавлення волі.

Крім цього, на водія, який відмовився від проходження освідування, поліцейські склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

The post У Ямниці п’яний водій намагався відкупитися від поліції сотнею доларів appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: