facebook

У вчорашній ДТП на Надвірнянщині загинув боєць ЗСУ Михайло Замореняк

28 серпня трагічно загинув у ДТП житель с. Красна, Герой України, солдат 24-го окремого штурмового батальйону «АЙДАР» Замореняк Михайло Іванович.
Про це повідомив голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович.

Пише - джерело.

“На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!”,- йдеться в дописі.

Похорон відбудеться 30 серпня о 13:00 у с. Красна.


Читайте також:  Двоє людей загинули внаслідок ДТП із фурою поблизу Бурштина: у поліції повідомили подробиці смертельної ДТП

Нагадаємо, о 19:19 до рятувальників поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Назавизів Надвірнянського району. Як з’ясувалося, відбулося зіткнення рейсового автобуса та легкового автомобіля.

В легковому автомобілі було виявлено чоловіка без ознак життя, якого рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували та передали працівникам поліції.

Як повідомили в Обласному центрі екстреної медичної допомоги, на місці працювали п’ять бригад екстреної медичної допомоги. Після надання медичної допомоги до лікарень області доставили вісім осіб з травмами різної важкості. Двох чоловіків госпіталізовано у Яремчанську центральну міську лікарню, двох чоловіків, одну жінку і двох дітей – у Надвірнянську центральну районну лікарню, а ще одну дитину в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню.

Всього в автобусі перебувало 22 людини.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: