facebook

У Світловодську авто розчавило маму трьох дітей, яка вийшла купити суміш для одномісячного маляти

У машині-вбивці було 5 людей, двом із них знадобилась допомога медиків

Пише - джерело.

У Світловодську, на Кіровоградщині, рано-вранці водійка легковика виїхала на тротуар і збила 27-річну матір трьох дітей. Некероване авто не зупинила навіть стіна торговельного комплексу, в якій легковик ледь не пробив діру.

Усе трапилося на центральній вулиці Світловодська. Автомобіль на швидкості вилетів на тротуар, збив кришку люка, потім вдарив людину, врізався в будівлю і відлетів ще на 20 метрів.

Уламки легковика, шматки будівлі і потрощена багатокілограмова бетонна кришка пожежного колодязя розкидані навколо торгівельного центру. На місці аварії працюють експерти. Усе сталося близько 4 ранку. «Мазда» летіла із шаленою швидкістю, кажуть свідки і перед зіткненням навіть не гальмувала.

«Машина набирала розгін такий, був ранок, тихо, і пішла вона як на форсаж. А потом такий удар і все затихло…», – каже свідок.

Машина влетіла в молоду жінку, що стояла біля терміналу на стіні торгівельного центру. Мати трьох дітей, найменшому з яких лише місяць, вийшла з дому рано-вранці, щоб купити дитяче харчування. В лікарню потерпілу привезли вже в агонії.

Читайте також:  У Португалії в автокатастрофі загинули двоє молодих українців (ФОТО)

«У вкрай тяжкому стані із травмою, яка не сумісна із життям привезли до реанімаційного відділення, але незважаючи на реанімаційні заходи, врятувати життя її не вдалось», – розповідає головний лікар закладу.

В «Мазді» було п’ятеро людей. Двом з них – водійці та пасажиру – знадобилася медична допомога. Однак їхні травми життю не загрожують, кажуть медики. Адвокат жінки-водія від коментарів відмовився.

Небагатослівні і правоохоронці. Кажуть, що більш детально про обставини і причини аварії зможуть говорити після проведення експертиз. «Кров та сеча взяті на аналіз, буде проведений ряд експертиз і буде встановлено, чи перебувала водійка за кермом в стані алкогольного, чи наркотичного сп’яніння», – твердять у поліції.

Автомобіль нині готуються доправити в обласний центр для проведення експертизи чи був він справний. Водійці завтра обиратимуть запобіжний захід. Правоохоронці просять для неї два місяці тримання під вартою.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: