facebook

У США 13-річна дівчинка за наказом матері поховала 4-річну сестру на подвір’ї

Раніше горе-матір тричі звинувачували в жорстокому поводженні з дітьми.

Пише - джерело.

В американському штаті Північна Кароліна 13-річна дівчинка за наказом матері власноруч поховала 4-річну сестру на задньому подвір’ї свого будинку в місті Шарлотт.

Про це із посиланням на поліцію округу Мекленбург повідомляє The Associated Press.

Зазначається, що померла дитина три дні була змушена стояти у пральні за те, що забруднила штани. Зрештою обезсилена Мігеллік впала і вдарилася головою. Її мати, 31-річна Малік Беннетт, зробила доньці штучне дихання, однак врятувати дівчинку не змогла.

Тоді жінка помістила тіло малюка в два чорних пластикових мішки для сміття і заховала в багажнику позашляховика. Через п’ять днів через нестерпний запах Беннетт купила лопату і, викопавши яму на задньому дворі свого будинку, змусила старшу доньку помістити туди тіло сестри і засипати землею.

Читайте також:  На автодорозі Мукачево-Рогатин, після зіткнення двох автівок, позашляховик наїхав на дитину

Жінку затримали і звинуватили у вбивстві першого ступеня, жорстокому поводженні з дітьми, нанесенні тілесних ушкоджень та приховуванні смерті. Від лютого 2020 року вона тричі потрапляла в поле зору правоохоронців за жорстоке поводження з дітьми, ті справи досі перебувають на розгляді.

Поліція також заарештувала 53-річну матір підозрюваної Теммі Тейлор Моффетт, яку звинуватили у приховуванні смерті і співучасті у вбивстві.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: ,