facebook

У Солотвинській громаді зіткнулися скутер та автомобіль: є постраждалий. ФОТО

За минулу добу дорожньо-транспортні пригоди сталися на Надвірнянщині та Солотвинській громаді. Слідчі розпочали кримінальні провадження та з’ясовують обставини автопригод.

Перша автопригода трапилась 24 червня між населеними пунктами Перерісль та Цуцилів. Відомо, що 34-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», мешканець Пасічної, виконував маневр розвороту та не надав перевагу в русі автомобілю «Volkswagen Polo», який рухався назустріч.

Пише - джерело.

Внаслідок аварії керманич та пасажирка «Volkswagen Polo» отримали травми. Їх доставлено до лікарні. Йдеться про мешканців Надвірної, вони обоє 1974 року народження.

Керманичі тверезі.

Наступне ДТП відбулось цього ж дня у селі Яблунька. На місці аварії поліцейські з’ясували, що 43-річний водій скутера на заокругленій ділянці дороги, допустив зіткнення з автомобілем «Шкода Октавія», який рухався на зустріч.

Читайте також:  Прикарпатець заплатив аліменти лиш тоді, коли в нього забрали водійські права

У результаті автопригоди скутериста госпіталізовано до медзакладу.

В обох випадках слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція Івано-Франківщини наголошує водіям на дотриманні Правил дорожнього руху:

– необхідно бути обережним на дорогах, вибирати безпечний швидкісний режим та відмовитися від ризикованих маневрувань;

– постійно виявляйте пильність при проїзді перехресть та пішохідних переходів;

– обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

The post У Солотвинській громаді зіткнулися скутер та автомобіль: є постраждалий. ФОТО appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: