facebook

У “Слузі народу” прокоментували знайдені на смітнику бланки опитування Зеленського

У “Слузі народу” заявили, що бланки з ініційованим президентом Володимиром Зеленським опитуванням, які нібито знайшли на смітнику, можуть бути зайвими або спеціально надрукованими іншими особами.

Пише - джерело.

Про це йдеться в заяві партії.

“Про нібито знищені анкети з опитування “5 питань від Президента”. Вони не були бланками суворої звітності та друкувалися із запасом. Можливо, на “сенсаційних” фотографіях у Facebook маємо саме такі, зайві бланки. Адже на світлинах чітко не видно, що то заповнені анкети з цього опитування. Серед купи якихось квитанцій та листів з облікових журналів, інших аркушів паперу бачимо кілька бланків, дійсно схожих на анкети. Це можуть бути пошкоджені бланки або ж узагалі надруковані кимось копії анкет. Жодних печаток чи позначок на них не видно. Такі анкети можна було роздрукувати спеціально на будь-якому принтері”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  На Дніпропетровщині мати викинула новонароджену дитину у смітник: немовля зникло

У партії закликали журналістів бути відповідальнішими й перевіряти інформацію. Також там наголосили, що у ході ініційованого Зеленським опитування прагнули не лише почути думку українців із нагальних питань, а й показати, “яким легким може бути використання такого інструменту народовладдя як загальнонаціональне опитування”

У “Слузі народу” уточнили, що остаточні результати дослідження вже є. Їх представлять після оприлюднення офіційних результатів місцевих виборів.

Раніше співробітник Інституту держави і права ім. Корецького НАН України Андрій Смолій оприлюднив фото, на яких стоси бюлетенів, що використовували на опитуванні українців під час місцевих виборів, знайшли на смітнику.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: