facebook

У серпні прикарпатці дорожче платитимуть за газ

ТОВ “Івано-Франківськгаз Збут” повідомляє, що ціна на природний газ для побутових клієнтів у серпні становить 4,4999 грн за куб м., пише Правда.іф з посиланням на Бліц-інфо.

“ХОЧЕМО ЗАЗНАЧИТИ, ЩО У СКЛАДІ ЦІНИ КУБОМЕТРУ ГАЗУ ТОРГОВЕЛЬНА НАЦІНКА ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» – 12 КОПІЙОК. ЦІ КОШТИ НЕОБХІДНІ КОМПАНІЇ НА ОРГАНІЗАЦІЮ ВСЬОГО КОМПЛЕКСУ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ З ПОСТАЧАННЯ ГАЗУ КЛІЄНТАМ: ОПЛАТУ КОМІСІЇ БАНКАМ, РОЗВИТОК ТА ПІДТРИМКУ ОНЛАЙН-СЕРВІСІВ, ДРУК ТА ДОСТАВКУ КВИТАНЦІЙ. ЗРОСТАННЯ ЦІНИ ОБ’ЄКТИВНИЙ ФАКТОР, ЯКИЙ ПОВ’ЯЗАНИЙ З ТИМ, ЩО НАБЛИЖАЄТЬСЯ ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН, І ЦІНИ НА ЄВРОПЕЙСЬКИХ РИНКАХ ТАКОЖ ТРАДИЦІЙНО ЗРОСТАЮТЬ В ЦЕЙ ПЕРІОД. СЕЗОННЕ ЗРОСТАННЯ ЦІНИ ЗАЗВИЧАЙ ПОЧИНАЄТЬСЯ ЩОРОКУ У СЕРПНІ-ВЕРЕСНІ, А ПІСЛЯ ЗАВЕРШЕННЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ ЦІНИ ЗНОВУ ПОЧНУТЬ ЗНИЖУВАТИСЯ”, – КАЖУТЬ У ПРЕССЛУЖБІ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ.

Пише - джерело.
Читайте також:  ГАЗ В ЄВРОПІ ЗДОРОЖЧАВ ВП’ЯТЕРО: ЩО ТАМ ВІДБУВАЄТЬСЯ ТА НАСКІЛЬКИ ЗРОСТУТЬ ТАРИФИ В УКРАЇНІ

Нагадуємо, раніше Бліц-Інфо писав, що ТОВ “Івано-Франківськгаз Збут” пропонує своїм клієнтам взяти участь в акції «Твоя енергонезалежність» та викупити потрібний запас газу на зиму по акційній літній ціні 4,49 грн за куб м.

Акція триває з 15 серпня до 30 вересня 2020, а використати власний запас газу споживач зможе з 1 жовтня цього року до 31 березня 2021 року. Скористатись акційною пропозицією та поповнити зимовий запас можна необмежену кількість разів протягом всього періоду дії акції. Тож якщо ви укладете договір у період з 15 по 31 серпня, вартість газу для вас становитиме 4,49 грн за куб м.

Нагадаємо, ціна газу для населення Івано-Франківської області у липні місяці склала 2,975 гривень за кубометр.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: