facebook

У РОСІЇ ЗНАЙШЛИ ТІЛО ЗНИКЛОЇ ДЕВ’ЯТИРІЧНОЇ ШКОЛЯРКИ: ЩО ВІДОМО

Попередньо, підозрювана заманила дівчинку до своєї квартири, пообіцявши показати мультфільми, а потім вбила.

Пише - джерело.

У Росії увечері в понеділок, 18 жовтня, в одній з квартир у Волоґді знайшли мертвою дев’ятирічну дівчинку, яка в суботу пішла з дому і не повернулася.

Про це повідомляє Слідче управління СК РФ у Волоґодській області.

Зазначається, що на тілі виявили ознаки насильницької смерті. У злочині підозрюють 40-річну місцеву жительку, її затримали. Зараз жінка перебуває в одному з медичних закладів Біломорська в Республіці Карелія.

Встановлено, що 16 жовтня підозрювана зустріла дитину на вулиці міста. “Увійшовши в довіру, вона привела дівчинку в свою квартиру, розташовану в провулку Довгому, де скоїла її вбивство”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Між Ужгородом і Франківськом хочуть пустити потяги. Їздити потрібно через Румунію

Після скоєння злочину жінка виїхала за межі регіону. Як пише Mash, її вирахували за камерами відеоспостереження. Вказується, що зловмисниця нібито перебувала на обліку в психоневрологічному диспансері.

Як пишуть “ВЕСТИ35.РФ”, на одній з камер зафіксовано, як у день вбивства 9-річна Софія Жаворонкова разом із подругою та підозрюваною купувала солодке в магазині. Зловмисниця нібито заманила до себе в квартиру обох дівчат, пообіцявши показати їм цікаві мультфільми.

“Пізніше злочинниця відпустила одну зі школярок, а Софія залишилася з нею. Опинившись наодинці з дитиною, викрадачка вбила її. Згідно з неофіційними джерелами, вона зарізала школярку”, – пише видання.

Тим часом слідчі порушили справу за п. “В” частини другої статті 105 Кримінального кодексу РФ (вбивство).

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: