facebook

У Росії повідомили про смерть Жиріновського, але влада спростувала

РосЗМІ заявили, що в Москві помер Володимир Жиріновський. Лідер Ліберально-демократичної партії Росії хворів на коронавірус та протягом останньої доби був у комі. Однак влада цю інформацію спростувала.

Пише - джерело.

Російський політик, який був відомий своїми антиукраїнськими поглядами, хворів на коронавірус. Про його смерть 25 березня повідомили росЗМІ.

ЗМІ повідомили про смерть Жиріновського
Володимир Жиріновський помер сьогодні (25 березня – 24 канал), о 10:45,
– йдеться у повідомленні.

Останню добу політик провів у комі. Йому було 75 років.

Інформацію про смерть Жиріновського підтвердив сенатор Олександр Пронюшкін. Водночас глава Держдуми В’ячеслав Володін спростував це. Він зазначив, що політик у важкому стані, та все ще живий.

Читайте також:  Ще одне янголятко відійшло у вічність. У 3-річного хлопчика після потужного вибуху зупинилось серце…

Після цього Пронюшкін видалив зі своєї сторінки у телеграмі повідомлення про смерть Жиріновського та перепросив за поширення неправдивої інформації.

Нагадаємо, Жиріновський хворів на коронавірус, хоча 8 разів вакцинувався від хвороби. Ба більше, вперше лідер ЛДПР зробив щеплення ще восени 2020 року, при тому, що вакцинальна кампанія в Росії стартувала у грудні 2020 року. Отож політику вкололи ще навіть не затверджену російську вакцину.

Перші 3 вакцинації Жиріновський зробив невизнаним ВООЗ “Супутником V”, наступні 3 – російським препаратом “ЕпіВак”, а останні 2 – “КовіВаком”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: