facebook

У Росії мобілізували депутата від партії Путіна, який виграв вибори у місцевого воєнкома

У депутата був конфлікт із воєнкомом.

Пише - джерело.


У Свердловській області РФ мобілізували депутата від партії Путіна, який у вересні виграв вибори у місцевого воєнкома.

Про це пишуть російські пропагандисти.

46-річний депутат Дмитро Захаров у вересні виграв вибори у місцевого воєнкома Олексія Вертухова, а вже 20 жовтня отримав повістку від військкомату. Де зараз російський мобілізований – не знають.

Дружина мобілізованого стверджує, що її чоловіка відправили до окупаційної армії через те, що він виграв вибори у “начальника сільських населених пунктів”, саме через це у нього почались проблеми. Як наслідок – депутата від партії Путіна мобілізували.

Читайте також:  Протести у Білорусі: силовики пустили в хід сльозогінний газ

Мобілізація в Росії
Російський диктатор Володимир Путін наприкінці вересня оголосив у РФ “часткову” мобілізацію. До окупаційної армії можуть призвати від 300 тисяч до одного мільйона росіян.

Перших мобілізованих уже ліквідували в Україні. Російські пропагандисти пишуть про втрати окупантів із різних регіонів. Ті ж мобілізовані, які зараз перебувають на території Росії, скаржаться на погане забезпечення та відсутність обіцяних виплат.

Зокрема, в російській Казані натовп розлючених “чмобіків” облаяв генерала і змусив його піти геть. Мобілізовані в агресивній формі вимагали від начальства покращити їм умови утримання. “Чмобіки” скаржилися на нестачу води, дров для опалення, а також те, що їм видали старі автомати. Вони вимагали встановити пральну машину та розетки.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: