facebook

У річку на Київщині скинули близько 3000 каністр із хімікатами (фото)

Невідомі особи зкинули близько 3 тисяч, 20 літрових каністр у річку Кізка, яка протікає біля села Блиставиця на Київщині.

Пише - джерело.

Про це повідомляється у відеосюжеті Буча NEWS.

Днями стало відомо, що на території Блиставицького старостинського округу невідомі закидали русло річки будівельним сміттям та кіністарим з невідомою речовиною.

Скріншот з відеосюжету: hmarochos.kiev.ua

17 квітня спільними зусиллями активних жителів, поліції, служби надзвичайних ситуацій, комунальних та приватних служб, було проведено суботник, на якому чистили річку від сміття.

Як розповідає секретар бучанської міської ради Тарас Шаправський, що більшість каністр герметично закриті. Однак і такі з яких витікає масляниста речовина. Після того, як відповідними органами буде встановлена речовина у каністрах, їх утилізують.

Читайте також:  В Україні підвищать зарплати бюджетникам: для кого знайшлися гроші на додаткові виплати
Каністри з річки Кізка / Фото: Людмила Першин

Працівники бучанської міськради звернулись з відповідною заявою до поліції. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 239 Кримінального кодексу України.

Каністри з невідомою речовиною / фото: Людмила Першин

Також чиновник Тарас Шаправський звертається до громадян, які можливо бачили осіб, які скидали відходи у річку. Або якщо хтось володіє інформацією про обставини вчинення правопорушення, повідомляти нацполіцію та міську раду міста Бучі.

Запис У річку на Київщині скинули близько 3000 каністр із хімікатами (фото) спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: