facebook

У притулку для тварин виявили десятки тисяч трупів

У Росії, в селі Карлук Іркутської області, зоозахисники виявили в притулку для бездомних тварин безліч трупів кішок і собак.

Про мертвих тварин на території організації, стало відомо завдяки волонтерам, які змогли потрапити за ворота і врятувати декількох вихованців, інформує Telegram-канала 360tv.ru.

Пише - джерело.

В притулку виявили трупи тварин – кішки і собаки лежали в морозильних камерах Також тіла тварин зі слідами насильницької смерті були заховані в мішках.

Цей притулок є частиною компанії “П’ять зірок”, що вважається однією з головних фірм, що займається виловом і утриманням бездомних тварин в регіоні.

Читайте також:  Сумна новина! Потяг переїхав 22-річного хлопця який сидів на колії (ФОТО)

Зоозахисники звернулися в Генеральну прокуратуру, Слідчий комітет і МВС Росії. У своєму листі вони повідомили, що тварини “систематично вбиваються жорстокими способами прямо під час вилову”.

Також в притулку тварини гинуть від холоду, спраги, голоду і інфекцій. За весь час жертвами даної організації стали понад 50 тисяч тварин.

Відзначається також, що власник компанії “П’ять зірок” Олександр Солдатов назвав звинувачення брехнею, а також розповів про погрози від невідомих.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: