facebook

У прикарпатському селі одинока важкохвора жінка помирає з голоду, а на це ніхто не реагує – волонтери: фото та відео

Про жахаючий випадок, який відбувається поруч із усіма нами у 2020 році на території Косівського району Івано-Франківської області повідомили у соціальній мережі Фейсбук волонтери, інформує своїх читачів Правда іф.

Пише - джерело.

Зі слів волонтерів жінка не вживає алкоголь, доглядає свою 100-річну оселю, але через свою хворобу абсолютно не має жодних засобів для існування. Далі пряма мова волонтерів:

«Були в жінки в Розтоках. В селі є купу підприємців, священник, сільська рада, а людина реально живе гірше, як у нас всіх домашні улюбленці. В хаті чисто(відносно ситуації) Жінка худа, як тріска. Не п’є!!! Не має нікого. Живе в хаті 1921 року…без світла і газу…СУКА …2020 рік на дворі і в селі проїжджали подвір’я на якому стояли сім машин(буси, євробляхи), а вона без нічого. Мав біля себе 1000 грн, то віддав. Було б більше… Там треба всього, що в нас є і що ми думаємо, що то сміття і треба викидати. Посуд, одяг, меблі, дрова(на них влітку готує). Може й просто поговорити людина хоче. А ще є хвороба. І не має жодного фінансового доходу, окрім урожаю з декількох горіхів. Там таких проблем, що навіть не уявляю з чого б розумно розпочати.
1. Треба публічно жати місцеві еліти(люди там є заможні, люди в селі тримають породистих псів і мають чим годувати, а людині дати хліба взападло)
2 Треба жати місцевого священика (дізнаюся номер і сам поїду зустрітися)
3 треба жати чиновників(сільраду, РДА, соцзахист, лікарню), щоб вибрати групу, допомогу, субсидію.
Думав, що люди, як голодні стають жорстокі, але не всі. Навпаки тиха і скромна…я б напевне вже давно пішов по селу з ножиком, якщо б сидів голодний. Впевнений, що в тюрмі людина почуває себе краще. Має їду, тепло, можливість помитися. Лише внутрішня доброта, віра в Бога і людей тримає цю жінку в суспільстві сліпих і байдужих жителів села Розтоки Косівського району»

Так, чи може ви не знали, то тепер знайте та реагуйте, а як ні то ми це зробимо, через такий собі людський фактор.

Читайте також:  Екстремальний туризм: де і за скільки відпочити на Прикарпатті (ВІДЕО)

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: