facebook

У Португалії в автокатастрофі загинули двоє молодих українців (ФОТО)

Сумна новина прийша до нас з Португалії. В регіоні Alcobaça загинуло двоє молодих українців. Небайдужих просять допомогти рідним загиблих зібрати кошти, щоб перевести тіла в Україну.

Пише - джерело.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Nadiya Ripko, передає “Це моя Україна”.

“У нас у Португалії сталося страшне горе, загинули у аварії двоє мододих дітей, тепер треба перевезти їх на Україну. Давайте допоможемо батькам фінансово , хто скільки може. Дякую і вибачаюся, що звертаюся до Вас людей. Номер телефону Сніжани яка займається збором коштів 910649873.”

Також, у коментарях Надія вказала рахунок NIB рідних: IE77AIBK93548417598097 Pavlo Myron.

Як стало відомо, трагічна аварія трапилася у четвер 18 березня, близко 14:15 в регіоні Alcobaça на муніципальній дорозі між Патаясом та промисловою зоною Казаль-да-Арея.

Читайте також:  У США помер випускник франківської школи

Причини аварії розслідує місцева поліція . Все вказує на те, що дві машини їхали в різних напрямках, і одна з них не впоралася з керуванням, виїхавши з дороги та потрапивши під удар іншого автомобіля.

Коли на місце аварії приїхали рятувальники, то двоє молодих українців були вже без свідомості та потрапили в пастку всередині машини. Пожежникам довелося витягувати тіла спеціальними засобами, щоб можна було розпочати реанімаційні маневри, але на жаль врятувати українців не вдалося. Смерть обох виявилася підтвердженою на місці медичною групою INEM.

Загиблим українцям було 22 і 25 років відповідно.

Немає опису.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: