facebook

У Полтавській області померла дівчинка, на яку впало дерево у дитсадку

Лікарі намагалися врятувати малечу.

Пише - джерело.

Сьогодні, 22 жовтня, у реанімаційному відділенні Кременчуцької міської лікарні померла 4-річна дитина, яку вчора травмувало дерево в дитсадку. Дівчинка перебувала у комі.

Про це пише УНІАН.

Медики намагалися врятувати життя дівчинки, залучивши фахівців з Полтави, а також планували в разі необхідності залучити санавіацію аби її транспортувати до лікарні в Полтаву.

За фактом травмування двох малолітніх дітей (5-річного хлопчика та 4-річної дівчинки) в одному із садочків міста Кременчук слідчий Кременчуцького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури відкрив кримінальне провадження.що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 137 КК України).

Читайте також:  Тiлa не встигають забирати з поля бoю: ЗМІ повідомляють про численних зaгиблих на Донбасі вiйськoвих РФ

Нагадаємо, 21 жовтня у дитсадку №19 міста Кременчук Полтавської області внаслідок падіння дерева через сильний вітер травмовано двох дітей та виховательку.

П’ятирічний хлопчик отримав перелом стегна, а чотирирічна дівчинка була госпіталізована в комі до реанімаційного відділення дитячої лікарні Кременчука.

Постраждалу виховательку доправили до лікарні.

За наявною інформацією, діти гралися в павільйоні, і коли здійнявся вітер, вихователька повела їх до приміщення. Тоді й сталася подія. У дитсадку зазначають, що дерево було неаварійним і кронованим.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: