facebook

У Полтаві вчителів розстріляли з арбалета: з’явилися дані про дівчину

В 11 школі міста Полтава сталася стрілянина з арбалета. Два педагоги поранені та госпіталізовані в лікарню – в однієї з них прострелена рука.

Пише - джерело.

Що відомо про зловмисницю, повідомили в Telegram-каналі “Суспільне”.

За інформацією поліції, рано вранці 6 вересня дівчина 2002 року народження зайшла в школу і направила арбалет у бік викладачів. За словами директора школи Валентини Олійниченко, порушниця зайшла в одну з аудиторій на другому поверсі та вистрілила в вчительку, а потім в завідувачку школи. Зловмисницю затримали, викликали поліцію та медиків.

Після інциденту постраждалих госпіталізували, а школа повернулася до навчального процесу.

Відомо, що стріла арбалета наскрізь пробила руку вчительку. У клас зловмисниця зайшла з сигаретою в роті та курила. Одному з педагогів вона стріляла в спину.

Читайте також:  “Портал у війну”: прикарпатська “десятка” на виставці у Києві презентувала бойові трофеї. ФОТО

Крім того, виявилося, що порушниця зайшла не в одну аудиторію, а в кілька – вона відкривала двері в усі класи поспіль і стріляла.

Як повідомляють в соціальних мережах, дівчина вже давно закінчила школу, але саме в цій вона проходила навчання до 4 класу. Останнім часом її бачили з зеленим волоссям і порізаними руками.

У Полтаві вчителів розстріляли з арбалета: з'явилися дані про дівчину

А в школу вона прийшла цілеспрямовано, оскільки хотіла помститися якомусь конкретному педагогу.

Зловмисницю вже допитали й в поліції відкрили кримінальну справу за ст.115 (замах на умисне вбивство). Триває розслідування.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: