facebook

У Польщі знайшли мертвими батьків та двох дітей: шокувальні подробиці загадкових смертей

Поліція від жовтня розслідує загадкові смерті родини.

Пише - джерело.

У Польщі в Заласево, що під Познанню, у власному будинку під час гасіння пожежі знайшли мертвими батьків та двох дітей. Поліція встановила, що людей могли вбити, а щоб приховати злочин – помешкання підпалили.

Про це пише wprost.pl.

Пожежа під Познанню сталась ще у жовтні 2022 року, проте лише у березні 2023 року поліція встановила, що це було не звичайне займання, а масове вбивство людей.

61-річного чоловіка знайшли задушеним поліетиленом пакетом. Його 55-річну дружину, 14-річну доньку та 9-річного сина ймовірно вбили тупим предметом. Щоб приховати сліди злочину, будинок родини спалили. Поліцейських шокували подробиці загадкової розправи над родиною і зараз вони продовжують встановлювати обставини трагедії та розшукувати винних. Перша версія – це могли бути вбивства та самогубство, друга – до розправи причетні треті особи.

Читайте також:  “Якби він повернувся з Майдану, то першим автобусом поїхав би в АТО”: Ірина Гурик розповіла про останні дні життя свого сина. ВІДЕО

Також було знайдено ймовірне знаряддя вбивства, на якому було виявлено матеріал ДНК трьох жертв. Прокуратура все ще встановлює, що насправді сталося безпосередньо перед пожежею.

Сім’я, в якій сталась трагедія, переїхала до Польщі з Німеччини. У будинку, де сталася пожежа, проводився ремонт. Сусіди розповіли журналістам, що “ніщо не віщувало такої трагедії”, а родина виглядала “цілком нормальною”.

Сообщение У Польщі знайшли мертвими батьків та двох дітей: шокувальні подробиці загадкових смертей появились сначала на NEWS TiME.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: