facebook

У Підгір’ї пікетувальники перекрили трасу на Львів

Поліцейські забезпечують порядок на трасі Н-09 у Богородчанському районі, де пікетувальники частково перекрили рух транспорту.

Сьогодні зранку мешканці кількох сіл Богородчанського району частково перекривали дорогу регіонального значення Р-38 «Богородчани – Гута» у Глибівці, а в післяобідню пору вийшли на автошлях національного значення Н-09 «Мукачево – Івано-Франківськ – Львів» у с. Підгір’я.

Пише - джерело.

Правоохоронці забезпечують публічний порядок, регулюють дорожню обстановку і пропонують об’їзд, повідомляє пресслужба Нацполіції в області.

Близько 15 години п’ятдесят мешканців з сіл Росільна, Дзвиняч, Міжгір’я та Космач, які 26 й 27 серпня перекривали рух транспорту в селі Глибівка, перемістились на пішохідний перехід дороги національного значення Н-09 «Мукачево – Івано-Франківськ – Львів» у с. Підгір’я. Люди розпочали часткове блокування руху транспорту – 15 хвилин перекриття, а 15 хвилин пропускають транспорт.

Читайте також:  На Коломийщині люди перекрили дорогу державного значення (фото)

Для охорони публічного порядку залучено чотирнадцять працівників поліції, з них три інспектори поліції діалогу.

Також з метою інформування та для об’їзду виставлено два пости на трасі Н-09 «Мукачево – Івано-Франківськ – Львів» (один із сторони Івано-Франківська, а інший – Надвірної).

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: