facebook

У Нью-Йорку від спеки померла однорічна дівчинка, яку бабуся замкнула в авто

За фактом смерті ведеться розслідування.

Пише - джерело.

Однорічна дівчинка в Нью-Йорку померла після того, як бабуся залишила її на задньому сидінні автомобіля на вісім годин, поки вона ходила на роботу.

Про це пише CNN.

54-річна жінка забула відвезти 14-місячну дитину до дитячого садка дорогою на роботу 31 липня, йдеться в пресрелізі Департаменту поліції.

“Приблизно через вісім годин жінка пішла забирати дитину з дитячого садка, розташованого на Редвуд Лейн у Сміттауні, коли зрозуміла, що залишила дитину в машині”, — повідомили в поліції.

Дитину доправили до лікарні, де констатували смерть.

За фактом смерті ведеться розслідування, і поліція не повідомила, чи будуть висунуті звинувачення в цій справі.

Читайте також:  "Серце сина б'ється!": мама хлопчика-донора розповіла, як її дитина подарувала майбутнє іншим

За даними NoHeatStroke.org, вебсайту викладача Державного університету Сан-Хосе, який відстежує випадки смерті в розпечених автомобілях, це вже 15-та дитина, яка загинула цього року в розпеченому авто.

31 липня у Сміттауні, розташованому на північному узбережжі Лонг-Айленду, максимальна температура повітря становила 28 градусів.

За даними Національного управління безпеки дорожнього транспорту, температура всередині автомобіля може піднятися на 4 градуси всього за 10 хвилин, і часто цього достатньо, щоб викликати гіпертермію. Протягом години температура в автомобілі може піднятися більш ніж на 4 градуси, навіть якщо температура повітря низька.

Температура тіла дитини підвищується утричі-уп’ятеро швидше, ніж у дорослої людини, і дитина може померти, коли температура її тіла досягне 41 градуса, повідомляє управління безпеки.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: