facebook

“У нас немає шансів на порятунок – нам немає куди і як тікати!”: Люди з інвалідністю благають про порятунок з Бучі.

Громадська активістка Уляна Пчолкіна просить про евакуацію людей з обмеженими можливостями з Бучі, де 12 день ідуть жорсткі бойові дії.

Пише - джерело.

Наше місто від самого початку стало гарячою точкою й вибратися звідси людині з інвалідністю просто немає змоги. Всі шляхи підірвано, зв’язок з постійними перебоями. Ми звертаємося до всіх міжнародних місій та організацій – зупиніть російську агресію в Україні!” – написала жінка з обмеженими можливостями.

Вона вказала, що її будинок був під прямим обстрілом з танку, зараз у місті мародерствують російські окупанти.

У нас немає шансів на порятунок – нам немає куди і як тікати! В місті немає жодних комунікацій. Світло, вода, газ – відсутні, температура в квартирах на межі 10-12 градусів. Зв’язку теж немає, цей пост завантажується під обстрілами, з ризиком для життя, де хоч трошки ловить зв’язок”, – наголосила Пчолкіна.

Читайте також:  "Вчителі не корови і не свині, щоб хтось сторонній міг контролювати питання їхнього здоров`я" - Ігор Лікарчук

Вона підкреслює, що люди з інвалідністю по всій території опинилися заручникам своєї інвалідності – “ми не маємо доступу до укриттів, ми не можемо добути собі їжу та воду, необхідні ліки…”.

Пчолкіна наголосила, що люди з обмеженими можливостями зараз майже не мають шансів вижити. І звертається до всіх організацій про допомогу.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: