facebook

У Миколаєві викладач називає українську мову “блювотою”, шанує окупантів та російську культуру

Завідувач кафедри гуманітарних дисциплін Миколаївського інституту права Сергій Шубін всіляко принижує українську культуру і мову. Він вже потрапляв у гучний скандал через свої висловлювання, однак продовжує працювати зі студентами.

Пише - джерело.

На своїй сторінці у Фейсбуці він не соромиться перепощувати дописи про російську культуру, а на аватарці має рамку про те, що “російська мова – його рідна”, повідомив на Ютуб-каналі активіст Сергій Стерненко.

Сергій Шубін працює на керівній посаді у виші: очолює кафедру гуманітарних дисциплін Миколаївського інституту права.

Нещодавно Сергій Шубін у коментарях до допису назвав українську мову “блювотою”. Він назвав її популяризацію примусовим насиллям, від якого хочеться ще більше її відторгнути.

Фейсбук Сергія Шубіна дуже красномовний: він підписаний на усі сторінки регіональних представництв Анатолія Шарія, пабліки про “русский мир” та культуру держави-агресорки.

Читайте також:  У Києві дівчину не взяли на роботу через українську мову: "корпоративна культура" (відео)

До того ж Шубін “топив” за терористів і розповідав студентам, що так звані республіки у жодній країні не визнані терористичними.

“Студентів навчають відверті любителі війни проти України, і їх не женуть з роботи навіть після гучних скандалів”, – наголосив Сергій Стерненко.

Зазначимо, що у 2020 році під час лекції Сергій Шубін розповідав студентам, що Україна розпадеться, а першими відділяться західні регіони. Він казав, що Україна зникне з політичної карти світу. До того ж, на думку Шубіна, нічого страшного у носінні георгіївської стрічки немає. Вона символізує героїзм, але в Україні її сприймають “неправильно”. Що стосується україно-російської війни, то викладач не вважає, що представники ОРДЛО не вчиняли жодних терористичних актів на території України.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: