facebook

У Музеї Мистецтв Прикарпаття запрацювала персональна виставка заслуженого художника України Юрія Пацана

«Пейзажі Богом даної нам України…»: у Музеї Мистецтв Прикарпаття запрацювала персональна виставка заслуженого художника України Юрія Пацана.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Пише - джерело.

Вперше жителі та гості нашого краю мають можливість побачити роботи столичного митця. До слова, деякі з його полотен уже в колекціях учасників наших благодійних аукціонів, які ми провели на підтримку українського війська, – йдеться у повідомленні.

Його полотна наповнені природними барвами, бо зображують мальовничі місця, які в автора викликають найтепліші емоції.

Варто зазначити, що Юрій Пацан – сам з Київщини, де очолює обласну організацію творчості людей з інвалідністю. Є ліквідатором аварії на ЧАЕС. Останнє десятиліття активно творить. За цей час його картини мали змогу побачити відвідувачі всеукраїнських та міжнародних виставок.

Вірю, що роботи пана Юрія сподобаються і прикарпатським поціновувачам прекрасного. Культура – це наша зброя. Сьогодні це демонструють і митці, які активно підтримують наших захисників та наближають перемогу України, – додала Світлана Онищук.



The post У Музеї Мистецтв Прикарпаття запрацювала персональна виставка заслуженого художника України Юрія Пацана appeared first on Місто.

Читайте також:  Як аборти впливають на репродуктивне здоров’я

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: