facebook

У мозку у молодої дівчини знайшли черв’яків – тварюки зжирали нещасну зсередини

В її мозку жили личинки стрічкового хробака.

У мозку молодої дівчини медики виявили стрічкового хробака, до цього пацієнтка неодноразово скаржилася на спинні і головні болі.

Пише - джерело.

Про це повідомляє The American Journal of Tropical Medicine and Hygiene.

Так, стало відомо, що в мозку у 25-річної мешканки Австралії лікарі виявили стрічкових черв’яків. Раніше пацієнтка неодноразово скаржилася на сильні головні болі. Повідомляється, що тривалі головні болі вона відчувала кілька разів на місяць.

Лікарі виписали дівчині ліки від мігрені. Однак болі в голові у мешканки Австралії не припинялися, також вона почала відчувати проблеми із зором. Після цього дівчину відправили на МРТ голови, за допомогою якого лікарі виявили у неї в мозку пухлину. Після операції з’ясувалося, що в її мозку жили личинки стрічкового хробака.

Читайте також:  "Хіба що під прицілом": Маск відмовився заблокувати російські новини в Starlink

За словами лікарів, жінка виявилася хвора нейоцистицеркозом-паразитарним захворюванням, яке стає причиною нервових порушень.

Фахівців зацікавив даний випадок, тому що до цих пір в Австралії були тільки привізні випадки зараження цим видом глистів. Особливості скотарства регіону не дають стрічковим черв’якам розмножуватися. А дівчина не покидала меж країни і, як передбачається, заразилася на роботі в кафе.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: